Perusainekset 6 Liepuskan briossisämpylää Eväsmiesten Zorzo-makkaraa Chili con carne 1 sipuli 400 g jauhelihaa 2–3 rkl tomaattipyrettä 1–2 mahdollisimman kypsää tomaattia tai paseerattua tomaattia ½ papumix-tölkki 50 g säilykemaissia ½–1 tl Gochujang-chilitahnaa oman maun mukaan tuoretta chiliä oman maun mukaan suolaa pippuria Lisäksi creme fraichea korianteria Kuullota sipuli. Lisää pannulle jauheliha. Heitä joukkoon tomaatti, pavut, maissit ja mausteet. Anna hautua niin kauan, että suurin osa nesteestä katoaa. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Paista makkara. Lämmitä sämpylää mikrossa 15–20 sekuntia. Levitä sämpylän pohjalle sipaisu creme fraichea ja laita päälle chili con carnea ja makkara. Viimeistele annos karamellichilillä ja korianterilla. Kaupallinen yhteistyö Yhteistyökumppani Bierstube Kasarmikatu 5–7, 70110 Kuopio ravintolabiestube.fi www.bierstube.fi Ravintolavaunu Stubewagen, Kuopion Tori Instagram: @stubewagen Facebook: @stubewagen Jaa artikkeli Tekijät Teksti ja kuvat Roosa Kosunen Lisätty 28.6.2021 Ota yhteyttä